KLM Urban Trail – uitgesteld ivm Corona

De KLM Urban Trail Utrecht doet zondag 22 maart Utrecht aan. Ook dit jaar wordt een bijzondere editie met toffe (nieuwe) locaties en een verrassend nieuw parcours. Je kunt ook weer kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 km of 10 km. Na afloop kun je samen gezellig wat eten, drinken en je ervaringen delen.

UPDATE: De organisatie heeft 12 maart 12.00 uur – besloten om de KLM Urban Trail Utrecht te verplaatsen naar een datum later in dit jaar. De organisatie acht het niet verantwoord gezien de laatste ontwikkelingen en huidige situatie rondom het COVID-19 om het evenement plaats te laten vinden. Een enorme tegenvaller voor iedereen die zich erop heeft verheugd, maar de veiligheid en gezondheid van de lopers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen staat bij de organisatie altijd voorop. Zie: https://www.utrechturbantrail.nl/nieuws/46792_KLM-Urban-Trails-uitgesteld

Meer info hier.

Programma:
08:00 – 10:50 – Ophalen startnummers en shirt (indien besteld)
09:30 – 09:50 – Startwave 1
09:50 – 10:10 – Startwave 2
10:10 – 10:30 – Startwave 3
13:00 – Finish laatste loper

Voor wie?

Iedereen

Wanneer?

Zondag 22 maart

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018