KLM Urban Trail

Op zondag 16 juni vindt de derde editie van de KLM Urban Trail Utrecht plaats. Opnieuw kunnen deelnemers proeven van een uniek parcours dat hen door tal van markante gebouwen in Utrecht leidt. Naast een parcours van ongeveer 10 km, is er ook weer een parcours van 5 km.

De route van dit jaar gaat door de prachtige Centrale Bibliotheek, het Stadhuis, het geheel vernieuwde Hoog Catharijne, Kinepolis en Tivoli Vredenburg.

Tijdens het lopen kun je in het moment het besluit maken om bij de splitsing op het parcours te kiezen voor de 5 km of de 10 km. Dit staat op de splitsing duidelijk aangegeven. Er wordt één tarief gehanteerd voor de inschrijving, ongeacht welke afstand je loopt. De start en de finish van beide routes is op hetzelfde punt.  Het startschot voor de eerst wave klinkt om 9:30 uur. Na de finish staat er voor alle lopers een  smakelijk ontbijt klaar. Eveneens ontvangen alle finishers  een medaille ter herinnering aan de derde KLM Urban Trail Utrecht.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

 

Voor wie?

Deelnemers

Wanneer?

Zondag 16 juni

Waar?

Utrecht

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018