KLM Urban Trail

Op zondag 5 september 2021 doet de KLM Urban Trail de stad Utrecht aan. De vierde editie biedt deelnemers een uniek parcours, dat hen door tal van markante en iconische gebouwen in de Domstad leidt. Sportievelingen kunnen kiezen uit een parcours van 5 of 10 km.

De KLM Urban Trail Utrecht biedt deelnemers een uniek parcours door bijzondere locaties in de Utrechtse binnenstad. Zo gaat het parcours door de nieuwe locatie van Bibliotheek Utrecht, de moderne Kinepolis Jaarbeurs bioscoop, Tivoli Vredenburg, Sonneborgh, Hoog Catharijne en de tuin van de Domkerk.

Twee afstanden en startwave keuze
Deelnemers hebben de keuze tussen een parcours van ongeveer 5 km of 10 km. Beide afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie in het Moreelsepark. Om spreiding te waarborgen kunnen deelnemers vooraf een starttijd kiezen. Na hun inspanning worden deelnemers beloond met een ontbijt en een unieke medaille.

Inschrijven
Inschrijven kan via klmurbantrailutrecht.nl

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018