Klimtijdrit Domrenner

Op zondag 21 mei vindt de derde editie plaats van de Klimtijdrit op P+R De Uithof. Op een parcours met een lengte van 800 meter en een maximaal stijgingspercentage van 6,5% en 30 hoogtemeters kan iedereen de strijd aan gaan. Er zijn aparte categorieën voor mannen/vrouwen licentiehouders, mannen/vrouwen niet-licentiehouders en stadsfietsen. Voor iedere categorie is er een prijsuitreiking en natuurlijk de eeuwige roem.

Wie?
Iedereen met een fiets die van een uitdaging houdt

Waar?
P+R De Uithof

Wanneer?
Zondag 21 mei, vanaf 11.00 uur tot ongeveer 15.00 uur

Voor meer informatie en inschrijvingen ga dan naar deze website.

TIP:
Als je die dag meer kilometers kan maken kan dat ook! De Klimtijdrit is namelijk ideaal te combineren met deelname aan de Classico Giro. ’s Ochtends kan je starten bij de Classico Giro om vervolgens ‘s middags de dag af te sluiten met een spetterende Klimtijdrit. Alle deelnemers van de Klimtijdrit zullen een mooie goodiebag ontvangen.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018