Kindertriatlon Leidsche Rijn

Op 30 juni 2019 organiseert Stichting Kindertriathlon Leidsche Rijn een kindertriathlon voor de leeftijden 8 tot en met 12 jaar. Onze missie is de jeugd van Utrecht in beweging te krijgen. Met dit evenement willen wij de jeugd samen naar buiten brengen en een sportieve uitdaging geven waar zij na afloop trots op kunnen zijn. Uiteindelijk verbindt sport en wil de stichting een bijdrage leveren aan de cohesie in de wijk. Triathlon bevat drie onderdelen: zwemmen-fietsen-hardlopen. Dit evenement wordt ook ondersteund en erkend door de Nederlandse Triathlon Bond (NTB). De afstanden voor dit evenement zijn aangepast zodat het evenement toegankelijk is voor iedereen met verschillende talenten.

Afstanden, voorwaarden en inschrijven
Serie 1 (8 t/m 9 jaar): 75 meter zwemmen, 4.200 meter fietsen (2 rondes), 900 meter rennen (2 rondes).
Serie 2 (10 t/m 12 jaar): 150 meter zwemmen, 6.300 meter fietsen (3 rondes), 1.350 meter rennen (3 rondes).

Check alle info op kindertriathlonleidscherijn.nl

Inschrijven
Ga naar ntbinschrijvingen.nl – ga naar Zo 30 juni in de lijst – kies Kindertriathlon Leidsche Rijn – kies de juiste serie/leeftijd – kies >> Inschrijven en volg verdere instructies.

Bij vragen over je inschrijving mail je met info@kindertriathlonleidscherijn.nl

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018