Kindertriathlon

Op 19 september 2021 organiseert Stichting Kindertriathlon Leidsche Rijn voor de tweede keer een kindertriathlon voor de leeftijden 8 tot en met 13 jaar. Onze missie is de jeugd van Utrecht in beweging te krijgen. Met dit evenement willen wij de jeugd samen naar buiten brengen en een sportieve uitdaging geven waar zij na afloop trots op kunnen zijn. Triathlon bevat drie onderdelen: zwemmen-fietsen-hardlopen. De afstanden voor dit evenement zijn aangepast zodat het evenement toegankelijk is voor iedereen met verschillende talenten. Dit jaar kun je ook meedoen als team van drie waarbij je allemaal één onderdeel doet: zwemmen òf fietsen òf lopen.

Check alle info op kindertriathlonleidscherijn.nl

Bij vragen mail je met info@kindertriathlonleidscherijn.nl

Voor wie?

Kinderen in de leeftijd 8 tot en met 13 jaar

Wanneer?

Serie 1 (8 t/m 9 jaar): 75 meter zwemmen, 4.200 meter fietsen (2 rondes), 900 meter rennen (2 rondes).
Serie 2 (10 t/m 13 jaar): 150 meter zwemmen, 6.300 meter fietsen (3 rondes), 1.350 meter rennen (3 rondes).
Serie 3 Teams (8 t/m 13 jaar): 150 meter zwemmen, 6.300 meter fietsen (3 rondes), 1.350 meter rennen (3 rondes).

De definitieve starttijden voor de verschillende series worden nog bekend gemaakt, maar zal waarschijnlijk rond 13 uur liggen.

Waar?

Musicallaan, Terwijde Leidsche Rijn Utrecht.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018