t/m

Kinder Sport- & Attractiedagen

Na het succes van de afgelopen 3 edities wordt dit jaar weer het 4 daagse sport- en spelevenement georganiseerd door SV Nieuw Utrecht. De 4 daagse begint op vrijdag 13 mei met uitsluitend een programma voor kinderen met een beperking en duurt tot maandag 16 mei. Tijdens het 4 daagse sport- en spelevenement staan er diverse attracties en activiteiten klaar voor de kinderen. Tijdens dit festijn kunnen kinderen, ouders, vrienden en kennissen genieten van live muziek, dansshows, verlotingen, wordt er dagelijks een sportquiz gespeeld en volksdansen in verschillende culturen. Speciaal voor de jonge gasten zijn er andere activiteiten zoals: schminken, henna, clowns, touwtjes trekken en nog veel meer. Uiteraard kunt je de gehele dag genieten van lekkere hapjes.

Naast de bovengenoemde activiteiten zijn er nog veel meer attracties. Dit zijn alle attracties: Wipeout, Waterbal spektakel, Twister ladder, Step & Stones, Springkussens, Rock & Roll, Hindernisbaan Dragon Gladiator, Fliere fluiter, Draaimolens, Boxwand, Base Jump, Ballenbak en een Active Clown.

Wie

Voor alle kinderen en ouders, vrienden en vriendinnetjes, opa’s en oma’s. Op 13 mei is het uitsluitend voor kinderen met een beperking, zij zijn natuurlijk de andere dagen ook van harte welkom.

Wat

4 daagse Sport- en spelevenement met diverse spelletjes en attracties.

Waar

Rijnvliet, 3545 EA in Utrecht.

Wanneer

13 mei van 14:00 – 21:00 uur, entree gratis. (uitsluitend voor kinderen met een beperking)

14, 15 en 16 mei van 10:00 – 21:00 uur, entree € 3,-.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie.