Kennismakingscursus Braziliaans Jiu Jitsu voor kinderen

Casca Dura Academy organiseert een kennismakingscursus voor kinderen vanaf 8 jaar.

Braziliaans Jiu Jitsu is een effectief en sportief grondgevecht. Het is een vechtsport die zich richt op het zo snel mogelijk naar de grond brengen van de tegenstander – middels een takedown, worp of shoot – om daar vervolgens verder te gaan met het grondgevecht. De bedoeling is om te zorgen dat de tegenstander zo snel mogelijk afklopt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse grepen en klemmen.

In BJJ leer je ook valbreken. Je bent daarnaast met je hele lichaam bezig en traint op die manier vrijwel alle spieren in kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Braziliaans Jiu Jitsu is een bijzonder slim systeem van bewegingen, waarbij je optimaal gebruik maakt van je eigen sterke punten en juist de zwakke punten van je tegenstander.

Inschrijven via info@cascadura.nl

Voor wie?

Kinderen vanaf 8 jaar

Wanneer?

Maandag 24 juni, 1 en 8 juli van 16.00 - 17.00 uur

Waar?

Dojo Ina Boudier Bakkerlaan 7, Utrecht

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018