SportCity – Kennismakings Groepsles Mix

Tijdens de Nationale Sportweek gaan we met zijn allen lekker sporten en bewegen. Van 15 tot en met 29 september 2018 zetten duizenden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren open. Een perfecte kans om gemakkelijk nieuwe sporten uit te proberen en samen sportplezier te beleven.

Wij van SportCity organiseren zaterdag 22 september een groepsles mix. Deze les is voor niet-leden. Dit is een les van anderhalf uur en is onderverdeeld in 3 lessen van 30 minuten. Deze lessen zijn: RPM, BodyPump en BodyCombat. Na afloop krijgen alle deelnemers een gratis kopje koffie of thee.

Wil je een deelnemen aan deze les of heb je vragen? Bel dan: 030 666 00 70. Tijdig reserveren is belangrijk omdat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn.

Voor wie?

Voor niet-leden die kennis willen maken met verschillende groepslessen.

Wanneer?

Zaterdag 22 september van 09:30 uur tot 11:00 uur.

Waar?

SportCity Leidsche Rijn
Parkzichtlaan 207 - 3451GX - Vleuten

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018