Kasteelloop ‘de halve haar’

Op maandag 6 april 2015, Tweede Paasdag, vond de primeur plaats van de Kasteelloop De Halve van De Haar. Met ruim 3.700 deelnemers aan de start en ontzettend veel positieve reacties, was deze eerste editie zo’n groot succes dat we van de Kasteelloop De Halve van De Haar een traditie gaan maken.

De Halve van De Haar is een uniek sportief evenement met als letterlijk en figuurlijk hoogtepunt het sprookjesslot, Kasteel de Haar, dat oprijst uit een park met zwaar geboomte, omringd door oude tuinen en waterpartijen. Lopers rennen langs statige lanen, slingerende waterpartijen, romantische bruggetjes, torens en transen, poorten en ophaalbruggen.

Ook tijdens de tweede editie van Kasteelloop de Halve van de Haar, op 28 maart 2016, worden er diverse lopen georganiseerd, voor fanatieke hardlopers en sportieve liefhebbers tot jeugdige lopertjes en geïnteresseerde beginners. Voor alle afstanden hebben we weer een prachtig afwisselend parcours samengesteld. Dit jaar zijn de routes iets gewijzigd ten opzichte van de 1e editie. De start is verplaatst, deze is nu in het Kasteelpark en alle deelnemers finishen op de Brink in Haarzuilens.

Wie

Voor fanatieke hardlopers en sportieve liefhebbers tot jeugdige lopertjes en geïnteresseerde beginners

Waar

Haarzuilens

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018