Jumbo Foodmarkt Loop en Lint-Wurmpie Run – uitgesteld

UPDATE: De organisatie van De Loop van Leidsche Rijn en de Lint-Wurmpie Run hebben besloten het loopevent, dat gepland staat op 2e Paasdag 13 april, te verplaatsen naar een datum later dit jaar. Gezien de laatste ontwikkelingen en huidige situatie rondom het COVID-19 kan het evenement op 2e Paasdag niet doorgaan. De organisatie gaat in gesprek met de diverse instanties en partners welke nieuwe datum mogelijk is. Zie: deloopvanleidscherijn.nl

===========

De inschrijving van de twee succesvolle loopevenementen, De Jumbo Foodmarkt Loop van Leidsche Rijn en de Lint-Wurmpie Run, is gestart. De organisatie is verheugd te melden dat het event, na een aantal jaar, weer plaatsvindt op 2e Paasdag. Op 13 april 2020 zal dit familie-evenement in het Máximapark plaatsvinden, wederom in het Romeinse thema: ‘Lopen langs de Limes’. 

Peuters, basisschoolkinderen, tieners, mensen met een verstandelijke beperking, beginners, gevorderde lopers… Door de verschillende looponderdelen is er weer voor ieder wat wils. De start/finishlocatie van De Loop van Leidsche Rijn en de Lint-Wurmpie Run is bij het evenementen-terrein in het Máximapark (Leidsche Rijn). Naast het hoofdonderdeel, 15 km De Jumbo Foodmarkt Loop van Leidsche Rijn, is er ook weer voor de 5 km of 10 km te gaan. Voor de jeugd is er de 500m KOKO Kinderopvang ‘Wurmpie’ Run, de 1km Cool Bear Lint-Wurmpie Run en de 2 km Jumbo Foodmarkt Lint-Wurmpie Run. Wegens groot succes vorig jaar vindt ook weer de 3 km Lint-Wurm Run XL, voor tieners van 11 t/m 14 jaar, plaats. Traditiegetrouw is een van de onderdelen de 1 of 2 km Abrona Loop, voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Ludiek dit jaar is weer dat deelnemers aan de Lint-Wurmpie Run, voor 50% mee kunnen doen als hun ouder/verzorger meedoet met een van de onderdelen van De Loop van Leidsche Rijn. En ouders, verzorgers kunnen nu ook een volwassen T-shirt bestellen met ‘coach’ achterop.

Voor alle afstanden van De Loop van Leidsche Rijn en de Lint-Wurmpie Run is via vroegboekkorting in te schrijven t/m 29 februari, via www.deloopvanleidscherijn.nl. Daar is ook alle informatie over de diverse onderdelen te vinden. 

Voor wie?

Peuters, basisschoolkinderen, tieners, mensen met een verstandelijke beperking, beginners, gevorderde lopers... Door de verschillende looponderdelen is er weer voor ieder wat wils.

Wanneer?

13 april op tweede Paasdag

Waar?

Máximapark

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018