Het is Koers Wielerquiz

Van eind maart tot en met het Tourstart weekend van 1 juli worden alle Utrechtse ‘fiets gebeurtenissen’ uitgelicht. Met als hoogtepunt een lang weekend (30-6 t/m 2-7) vol activiteiten voor iedereen die van fietsen houdt. Fietsliefhebbers kijken de eerste en tweede etappe van de Tour op een groot scherm geplaatst op het Stadhuisplein, de centrale locatie van het festival waar gedurende het hele weekend talloze fiets activiteiten worden georganiseerd. Op dit grote terras is iedereen welkom om met vrienden en kinderen te genieten van een heel weekend fiets feest.

Het feestweekend wordt vrijdagavond 30 juni ingeluid met de enige echte Het is Koers Wielerquiz op het Stadhuisplein. Iedereen is welkom om zijn wielerkennis te testen onder het genot van een drankje en muziek.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018