Introductieles tafeltennis Bettine Vriesekoop (voor 50+)

Bettine Vriesekoop komt op 31 oktober 2018 naar tafeltennisvereniging SVE uit Utrecht. Ze geeft daar tussen 15.00 uur en 17.00 uur een gratis toegankelijke introductieles tafeltennis voor 50 plussers.

Wie kent haar niet? Bettine Vriesekoop werd onder andere tweemaal Europees kampioene en haalde de kwartfinale op de Olympische Spelen. Ze wordt door velen beschouwd als de beste Nederlandse tafeltenniss(t)er ooit. Na haar carrière woonde ze jaren in China, waar ze onder andere werkte als correspondent. Tegenwoordig woont ze weer in Nederland en zet Vriesekoop zich als ambassadeur van de Nederlandse Tafeltennisbond in voor de breedtesport. In die hoedanigheid komt zij op woensdag 31 oktober naar de sporthal van tafeltennisvereniging SVE aan de Loevenhoutsedijk 4. Ze begint de introductieles bij SVE met een korte presentatie over haar ervaringen, gevolgd door een laagdrempelige tafeltennisles. Het doel van de introductieles is 50 plussers (opnieuw) in aanraking te brengen mét en te enthousiasmeren vóór de tafeltennissport. Tafeltennis is namelijk erg geschikt voor de oudere sporter. Er komen weinig blessures voor bij de sport, het is leuk om te doen en de kosten zijn laag. Tafeltennisvereniging SVE is hard gegroeid en heeft al 100 leden ouder dan 50, waardoor een hechte en gezellige groep is ontstaan.

Aanmelden voor de introductieles is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. Stuur daarvoor een e-mail naar info@ttvsve.nl.
Meer informatie staat op de website van SVE: ttvsve.nl/bettine.