t/m

Inline Skater Hockey toernooi Disaster Cup 2017

Zaterdag 15 en zondag 16 april 2017 zal er voor de eerste keer een groots Internationaal Inline Skater Hockey toernooi plaatsvinden genaamd Disaster Cup. Dit toernooi zal in het Disaster Dome te Utrecht plaatsvinden. Er zullen top teams uit o.a. Duitsland, Engeland, Denemarken en Nederland deelnemen.

Inline Skater Hockey is in Nederland wat minder bekend dan in de bovenstaande landen waar deze sport op hoog niveau word beoefend. Inline Skater Hockey is vergelijkbaar met ijshockey. Naast het fysieke spel is ook de uitrusting voor een groot deel gelijk. De grootste verschillen betreffen de skates in plaats van schaatsen en speelt men bij Inline hockey met een speciaal ontwikkelde harde bal in plaats van een puck. Met Inline Hockey staan er vier spelers en een goalie op het veld en is het veld kleiner dan bij ijshockey.

Ben jij bekend met deze sport en wil je de deelnemende top teams zien spelen en aanmoedigen of ken je deze sport nog niet maar ben je wel nieuwsgierig geworden dan ben je uiteraard van harte welkom op het toernooi op 15 en 16 april a.s.!

 

Wie?

Voor Inline Skaters

Waar?

Disaster Dome
, Manitobadreef 8 in Utrecht

Wanneer?

15 en 16 april 2017

Voor meer info lees hier.

 

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018