Herfstloopje

Nu de zon steeds meer verdwijnt en de temperaturen dalen is het tijd voor het Lint-Wurmpie Herfstloopje! Deze vindt plaats op zondag 30 oktober.

Om 09.15 wordt er verzameld bij Castellum Hoge woerd. De herfstloop start om 09.30 en duurt tot maximaal 11.00 uur.

De training wordt gegeven door jeugdtrainers met verstand van zaken, denk hierbij aan hardlopen, goede loop-oefeningen en niet geheel onbelangrijk, goede schoenen.

Het is wenselijk om je van te voren in te schrijven, zodat er een indeling voor leeftijdscategorieën gemaakt kan worden en kan worden gekeken naar hoe veel jeugdtrainers er nodig zijn. Inschrijven kan via lintwurmpie@gmail.com vermeld hierbij je naam, je leeftijd en een mobiel telefoon nummer. Inschrijven kost €4,- voor deze prijs krijg je een drankje van Cool Bear, een tussendoortje van PLUS Giel Smits en een appeltje van Plattelandswinkel Goes.

Wie

Kinderen van 4 t/m 12 jaar oud

Wanneer

30 oktober 2016, verzamelen om 09.15 uur

Waar

Castellum Hoge Woerd

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over Herfstloopje op de website

 

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018