Haarrijn Wintertrail

De Haarrijn Trailrun beleeft in 2019 haar 5e editie. Reden om het deze keer eens heel anders en grootster aan te pakken.De Haarrijnplas is het uitdagende decor voor de eerste Haarrijn Wintertrail.
Een echte trail voor jong & oud in winterse sferen voor,tijdens én na de run. Voor koek & zopie wordt uiteraard gezorgd.
De Haarrijn Trailrun wordt gelopen rondom en nabij de Haarrijnse Plas en Haarzuilens (Utrecht).

Het parcours loopt grotendeels over onverharde paden, weilanden en strand in één prachtig mooi stuk natuur bij de Haarrijnse Plas. Verder lopen de routes ook via weilanden, bosrijke omgeving in een prachtig gebied van Natuurmonumenten in Haarzuilens. Er is geen tijdregistratie.

KIDS(Vanaf 8 jaar)-Geertjes Hoeve Kids Trailrun van 3 km

Speciaal voor de jeugd vanaf 8 jaar is er ook dit jaar een uitdagende trailrun route van ongeveer 3 km. Deze trailrun wordt mede mogelijk gemaakt door Geertjes Hoeve.

Er wordt gelopen rondom de start & finish locatie Hoeve Wielrevelt, door het gebied van Natuurmonumenten met weilanden en natuurlijk langs een stukje van de Haarrijnplas. Ouders, familieleden en vrienden kunnen dus komen aanmoedigen! Lopen vader en/of moeder zelf mee op een andere afstand? Geen probleem, de start van de Kids Trailrun is ruim voor de volwassen afstanden.

Na de Kids Trailrun kunnen de kinderen onder toezicht (gratis) deelnemen aan een workshop in de boerderij van Natuurmonumenten op het terrein bij Hoeve Wielrevelt.

Vooraf aanmelden daarvoor is wel een vereiste via info@haarrijntrailrun.nl. Wel zo handig als je zelf ook even ofroad wilt wilt lopen. Alle kinderen ontvangen na afloop natuurlijk een leuke herinnering en een glaasje limonade!

VOLWASSENEN
Er zijn 3 afstanden voor volwassenen:
-Wil je kennismaken met het hardlopen in een natuurlijke omgeving?
Dan is er een afstand van 8 kilometer off-road.
– Heb je al meer loopervaring dan is er een afstand van 15 kilometer
– Speciaal voor de ervaren trailrunners is er de 20 kilometer loop!

Je kunt je inschrijven via de ticketlink in dit evenement.
Afstanden en kosten, inclusief herinneringsmedaille

Afstand Tot 31-10-2019 Na-inschrijving t/m 8-12-2019
8 km € 12,00 € 16,00
15 km € 14,00 € 18,00
20 km € 16,00 € 20,00
3 km € 6,00 € 8,00

Betaling geschiedt door middel van automatische incasso. Het inschrijfgeld is inclusief verzorging onderweg. Je kunt bij je inschrijving tevens een functioneel hardloopshirt bestellen.
.
WAAR
Hoeve Wielrevelt- Haarrijnplas Vleuten- Utrecht/Haarzuilens

WANNEER
Zondag 15 december 2019 13:00 uur

Programma voor zondag 15 december 2019
· 11:00 uur – Ophalen startbewijzen terrein Hoeve Wielrevelt
· 12:00 uur – Start 3 km Geertjes Hoeve Kids Trailrun
· 13:00 uur – Start 20 km trailrun
· 13:15 uur – Start 15 km trailrun
· 13:30 uur – Start 8 km trailrun

Voor wie?

Iedereen

Wanneer?

Zondag 15 december

Waar?

Hoeve Wielrevelt Haarrijnplas

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018