Haarrijn Trailrun

De trailrun wordt gelopen rondom en nabij de Haarrijnse Plas en Haarzuilens (Utrecht). Dit is een trailrun voor zowel beginnende lopers als ervaren lopers. Het parcours loopt grotendeels over onverharde paden, weilanden en strand in een prachtig mooi stuk natuur bij de Haarrijnse Plas. Verder lopen de routes ook via weilanden en via een bosrijke omgeving in een prachtig gebied van Natuurmonumenten rondom Kasteel De Haar in Haarzuilens.

Er zijn 3 afstanden waar de deelnemers zich voor kunnen inschrijven: de 8 km, de 15 km en de 20 km. Voor de kinderen is er een speciale route van 3 km waar zij kunnen worden aangemoedigd door hun ouders, familie en vrienden.

Voor meer info

www.haarrijntrailrun.nl

Voor wie?

Voor iedereen.

Wanneer?

Zondag 22 oktober vanaf 11:00.

Waar?

Haarrijnse Plas

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018