Haarrijn Trailrun

De zesde editie van de Haarrijn “Winter” Trailrun vindt plaats op 12 december 2021. Met weer 3 afstanden voor volwassen én de Oerrr Kids Trailrun van 3 kilometer!

De Haarrijn Trailrun wordt gelopen rondom en nabij de Haarrijnse Plas en Haarzuilens (Utrecht).

Met 3 afstanden voor volwassenen. Wil je kennismaken met het hardlopen in een natuurlijke omgeving? Dan is er een afstand van 8 kilometer off-road. Heb je al meer loop ervaring dan is er een afstand van 15 kilometer. Speciaal voor de ervaren trailrunners is er de 20 kilometer loop!

Het parcours loopt grotendeels over onverharde paden, weilanden en strand in één prachtig mooi stuk natuur bij de Haarrijnse Plas. Verder lopen de routes ook via weilanden, bosrijke omgeving in een prachtig gebied van Natuurmonumenten in Haarzuilens. Er is geen tijdregistratie.

Je kunt je inschrijven via deze link.
De kosten zijn verschillend per afstand: van €10 voor de 10 km tot €22,50 voor de 20 km.

Meer informatie? haarrijntrailrun.nl

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018