Haarrijn Trail

Op 9 oktober 2016 organiseert Athletic Point Events rondom en nabij de Haarrijnse Plas en Haarzuilens(Utrecht) voor de tweede keer de Haarrijn Trailrun. De start- en finishlocatie van deze tweede editie is bij Natuurmonumenten op het evenemententerrein achter Hoeve Wielrevelt, gelegen aan de Thematerweg 10c in Haarzuilens. Er is parkeergelegenheid aan de overzijde naast De Geitenboerderij.

Er zijn 4 afstanden waarvoor ingeschreven kan worden. Wil je kennismaken met het hardlopen in een natuurlijke omgeving? Dan is er een afstand van ± 10 kilometer off-road. Heb je al meer loop ervaring dan is er een afstand van 12,5 kilometer of 15 kilometer. Speciaal voor de jeugd is er een 6 kilometer loop. Deze loop met een afstand van 6 km is ook zeer geschikt voor de beginnende loper!

Het parcours loopt grotendeels over onverharde paden, weilanden en strand in één prachtig mooi stuk natuur bij de Haarrijnse Plas, Verder lopen de routes ook via weilanden, bosrijke omgeving in een prachtig gebied van Natuurmonumenten rondom Kasteel De Haar in Haarzuilens.

De start- en finishlocatie van deze tweede editie is bij Natuurmonumenten op het evenemententerrein achter Hoeve Wielrevelt, gelegen aan de Thematerweg 10c in Haarzuilens.

Wie

Jeugd en verschillende niveaus volwassenen

Wanneer

9 oktober

Waar

Thematerweg 10c in Haarzuilens

Meer informatie

U kunt inschrijven tot en met 2 oktober 2016 via dit formulier.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018