Gym en Move start met ouder en kindgym

Turnvereniging Gym en Move start donderdag 25 augustus met Ouder en kindgym. Onder leiding van Karin Jansen leren peuters in de leeftijd van 1.5 tot 4 jaar, de basisvormen van bewegen. Door middel van het gebruik van diverse materialen en turntoestellen zullen zij, samen met papa, mama, opa of oma, vertrouwd raken met springen, balanceren, zwaaien, schommelen en rollen. Tijdens de les komen er diverse spelvormen aan bod, maar ook liedjes zingen met elkaar vormt een vast onderdeel van de les.

Ouder en kindgym is toegankelijk voor jongens en meisjes in de leeftijd van circa 1.5 tot 4 jaar. (uw kind moet goed kunnen lopen) De les zal gegeven worden op donderdag van 9.30 tot 10.30 uur in gymzaal De Ten Veldestraat 94 in De Meern. Voor meer informatie en opgeven voor een gratis proefles, kunt u mailen naar info@gymenmove.nl.

Wie

Jongens en meisjes in de leeftijd van circa 1.5 tot 4 jaar. (uw kind moet goed kunnen lopen)

Wanneer

Donderdag 25 augustus

Waar

gymzaal De Ten Veldestraat 94 in De Meern.

Meer informatie

mailen naar info@gymenmove.nl.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018