Groots Utrechts Beachtoernooi

Zet alvast in je agenda! Op zondag 15 juli is het Groots Utrechts Beachtoernooi op maar liefst 3 locaties in en om Utrecht. Dit is de start van een geweldig EK Beachvolleybal.

Iedereen kan zich inschrijven. Er wordt op verschillende niveaus gespeeld bij Beachvolleybal Utrecht in Zuilen, Irene Beach in Bilthoven en aan de Maarsseveense Plassen. Vanaf 10:00 uur starten de voorrondes waarna we de pools tot aan de finales gaan afwikkelen. Ook als je niet veel ervaring hebt, kun je dus meedoen en meestrijden om de prijzen: waaronder kaarten voor het EK! Zorg dus dat je erbij bent.

De kosten bedragen slechts 5 euro per team en inschrijven kan via www.beachvolleybalutrecht.nl. Houd dus 15 juli vrij in je agenda, zoek je beachmaatje op en schrijf je in. Binnenkort volgt er nadere toernooi-informatie. Houd de website in de gaten!

Meer info:
https://www.volleybal.nl/dela-ek-beach-utrecht/side-events

Voor wie?

Voor iedereen

Wanneer?

Zondag 15 juli

Waar?

Beachvolleybal Utrecht in Zuilen, Irene Beach in Bilthoven en aan de Maarsseveense Plassen

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018