Glow in the Park Gagelbos

De tocht voert vanaf de parkeerplaats Noorderpark Gagelbos (naast Sint Anthoniedijk no.107) door het Gagelbos, de Gagelpolder en langs de Gagelplas. Verkeersregelaars leiden de tocht in goede banen. Een mooi parcours van 2,5 km met verrassende lichtkunst, muziek en theateracts
langs de wandelpaden. Trek genoeg warme kleding aan en bereid je voor op een magisch avontuur in het winters witte Gagelbos mét black light. De organisatie houdt een verkiezing voor de mooiste, leukste of origineelst geklede deelnemer. Mee doen kan door een SMS te sturen naar 06 4167 9005 met daarin je naam en e-mailadres.

Na afloop het Finish Festival met warme chocomelk, vuurkorven, gagelkoeken en andere lekkere hapjes, live muziek en theatrale acts.

Vanaf 16 uur Inloop en kaartverkoop (volw. 4€ / kind 1€), het evenement is gratis voor Upas houders.
Van 17- 19 uur Start Wandeling (dan wordt het snel donker).
Van 19.00-22.00 uur Finish Festival

Wie

Jong en oud

Wanneer

zaterdag 21 januari 2017

Waar

Parkeerplaats Gagelbos – Sint Anthoniedijk naast no. 107

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website van IJsclub Siberia

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018