Glow in the park

Op zaterdag 18 januari vindt, voor de vijfde keer, het winterfestival Glow in the Park plaats.

De tocht voert door het Gagelbos, langs de Ruige Bunkers en de Gagelplas.

Een mooie wandelroute met vuurkorven, verrassende lichtjes, verhalen, theatrale acts en live muziek langs de wandelpaden. Lichtpuntjes wijzen je de weg door het donkere bos.

Na de wandeling genieten we samen van het grote kampvuur.

Op deze hopelijk koude winteravond zorgen de vele vrijwilligers van IJsclub Siberia voor een hartverwarmend festival. Het festivalterrein is open van 16:00-23:00 uur. Van 16:30-21:00 uur vertrekt er iedere 5 minuten een groep van 25 deelnemers op de wandelroute. Er is een korte route van 750 meter én een lange route van 2 km.

Warm je daarna op het festivalterrein op aan de vuurkorven. Er zijn (halal-) foodtrucks met oa. pizza, poffertjes, broodjes worst en Light & Spicy hapjes. Er is natuurlijk glühwein en warme chocolademelk. Geniet van livemuziek, slacklinen, spelletjes, de verhalen carrousel en karaoke. Ontmoet en groet onze Glow artiesten, waaronder Holland’s Got Talent zangeres Jaidy Bos als Elsa uit de Disney klassieker “Frozen” en onze Vuuracrobaten van “Cirque du Freaq”.

Bij Glow in the Park ontmoet je elkaar. Mensen die eerder zijn geweest, komen weer terug. Een warm winters avontuur voor het hele gezin, sprookjesachtig, iedereen wordt blij van de lichtjes en de warmte van het vuur.

Trek genoeg warme kleding aan en bereidt je voor op een magisch avontuur voor jong én oud!

Muziek met oa. verschillende koren uit Utrecht oa. Studio Voices, accordeonist Eric de Reijer, Jaidy Bos, Angela van Leeuwen zingt kleine miniatuurtjes voor jong en oud(er).

 

Voorverkoopvoordeel t/m nieuwjaarsdag €5,00 en kinderen gratis (U-pas houders €1,00)

Meer info hier.

Voor wie?

Voor jong en oud

Wanneer?

18 januari
Tijd: 16:00-23:00 uur
Tussen 16:30 – 21:00 uur Start wandeling (dan wordt het snel donker).

Waar?

Sint-Anthoniedijk naast woning nr. 107 Utrecht Overvecht

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018