Freerun evenement

Weet jij wat een backflip, salto of een jump is? Of lijkt het je leuk om het te leren? Dan is Freerunnen echt iets voor jou!!! Op vrijdag 26 oktober 2018 wordt er in de Marehal een Freerun evenement georganiseerd, door kinderen voor kinderen! Het evenement bestaat uit 2 workshops. Een voor beginnende freerunners en een voor gevorderde freerunners. De workshops zijn bedoeld voor kinderen van 8 t/m 12 jr en worden gegeven door 3 kinderen die zelf Freerunnen. Zij worden bijgestaan door een professionele Freerun docent. Meedoen is helemaal gratis!

Workshop programma

• Workshop beginnende freerunners 13:45 uur tot 14:45 uur

• Workshop gevorderde freerunners 15:00 uur tot 16:00 uur

Misschien vinden je ouders Freerunnen wel gevaarlijk, maar is dat ook zo? Om 13:30 uur openen we de middag met een presentatie van de kinderen zelf waarin veiligheid ook aan bod komt. Je ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom om te blijven kijken naar jouw tricks.

Lijkt Freerunnen jou leuk meld je dan snel aan want vol is vol!!!
Aanmelden/ meer informatie via: joeynoorlander@welzaamutrecht.nl

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018