Fox Sports en Eredivisie VoetbalFestival

Op zaterdag 6 juli 2019 vindt het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival plaats.

Heb jij, of heeft je kind, een passie voor voetbal? Dan is het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival hét event waar je deze zomer heen moet! Op zaterdag 6 juli wordt de Jaarbeurs voor één dag omgetoverd tot een wereld waarin alles om voetbal draait voor kinderen van 6 t/m 16 jaar en hun ouders. Wedstrijdjes, meet & greets met bekende Eredivisie en Divisie spelers, diverse NK’s, een Sports Area en Fun Games zoals een behendigheidsparcours en levend tafelvoetbal – het wordt één groot voetbalspektakel. Ook kun je er eindeloos de gaafste tricks oefenen met je voetbalvrienden én voetbalwedstrijden volgen.

Zie info op: voetbalfestival.nl

Voor wie?

Kinderen en jongeren tussen de 6 en 16 jaar, maar ook kinderen onder de 6 of boven de 16 kunnen komen alleen kunnen zij niet meedoen met de wedstrijden. Echter zijn er nog genoeg andere activiteiten waar ze aan mee kunnen doen!

Wanneer?

Het evenement is op zaterdag 6 juli 2019 van 10:00 tot 17:00.

Waar?

Bereikbaarheid
Het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival vindt plaats in het hart van Nederland; de Jaarbeurs in Utrecht. Het festival is erg makkelijk te bereiken met de auto en met de trein.

Het adres is:
Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018