Finale Jubileumtoernooi Utrechtse Kegelbond

De Utrechtse Kegelbond brengt al 110 jaar het balletje aan het rollen. Om dit heugelijke feit te vieren wordt op zaterdag 16 september de spannende finale van het jubileumtoernooi gespeeld. Ruim 100 kegelaars uit de regio strijden om het UKB jubileumkampioenschap.

De Utrechtse Kegelbond (UKB) werd op 8 augustus 1907 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een moderne belangenvereniging die met zijn tijd meegaat. Zo huisvest Sporthal Zuilen de moderne UKB kegelzaal met 6 banen én een digitaal scoresysteem; tijdens wedstrijden kunnen scores live worden gevolgd via ukb.kegelscores.nl. Maar misschien nog wel belangrijker is dat kegelen bij uitstek een sport is waar je makkelijk nieuwe contacten opdoet of oude banden aanhaalt. Kortom, ouderwetse gezelligheid in een modern en sportief jasje.

Kom kijken naar de jubileumwedstrijden van 11-14 september (welkom van 20.00-22.00 uur) en de finale op zaterdag 16 september van 11.00-14.00 uur.

En wil je een keer zelf kegelen? UKB doet mee met de Albert Heijn Sportactie! Op vertoon van een volle spaarkaart kan je gratis meedoen in de periode van 25 september tot 1 december. Zie ahsportactie.nl

Meer info?
Lees  hier het eerder verschenen artikel over de jarige Utrechtse Kegelbond of neem een kijkje op www.utrechtsekegelbond.nl

Voor wie?

Voor iedereen

Wanneer?

Jubileumtoernooi is zaterdag 16 september van 11-14 uur (met aansluitend receptie voor genodigden). Jubileumwedstrijden worden gespeeld van 11 tot 14 september tussen 20 en 22 uur.

Waar?

Utrechtse Kegelhome in Sporthal Zuilen.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018