FIH Pro League Hockey heren

De FIH Pro League bestaat uit een reeks uit- en thuiswedstrijden. Deze wedstrijden vinden plaats tussen januari en juni en monden uit in een Grand Final. De wedstrijden in Nederland worden op vijf verschillende locaties gespeeld. Dit zijn HC ‘s-Hertogenbosch, HC Oranje-Rood, HC Rotterdam, SV Kampong Hockey en het Wagener Stadion. De Grand Final vindt van 27 tot en met 30 juni plaats in het Wagener Stadion in Amsterdam.

In 2019 is deze geheel nieuwe internationale competitie van start gegaan. Je kunt nu kaartjes kopen voor één van de 15 wedstrijden die de Oranje Dames en Heren in Nederland spelen. Of koop vast plaatsbewijzen voor de finales, die tijdens de Grand Final ook in Nederland worden gespeeld. Dus wacht niet langer en verzeker je van een kaartje voor dit OranjeHockey feest!

De hockeyheren spelen op SV Kampong Hockey de interland tegen Argentinië. Ben jij er ook?

Voor wie?

Bezoekers

Wanneer?

19 juni 2019 19:30

Waar?

SV Kampong Hockey
Laan van Maarschalkerweerd 14
3585 LJ Utrecht

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018