t/m

Fietsvierdaagse

De Utrechtse Fietsvierdaagse vindt plaats van 19 tot en met 22 augustus. Fiets één of meerdere dagen door prachtige natuurgebieden, musea, landgoederen en militair erfgoed. Stop onderweg voor een hapje of drankje en doe mee aan een rondleiding of ga zelf op ontdekking uit! Elke dag heb je de keuze uit een 25 km route, RTV Utrecht 40 km route of 60 km route. De fietsvierdaagse is een gezellig uitje voor jong en oud!

Meer informatie:

utrechtsefietsvierdaagse.nl

Voor wie?

Voor recreatieve fietsers van alle leeftijden.

Wanneer?

Op alle dagen is het voor deelnemers van de 60 km mogelijk om tussen 9 en 10 uur te vertrekken en voor deelnemers van de 25 en 40 km is het mogelijk om tussen 10 en 11 uur te vertrekken. De deelnemers worden uiterlijk om 17 uur weer terugverwacht op de KNVB Campus.

Waar?

Start/finish is op de KNVB Campus.
Woudenbergseweg 56 – 58
3707 HX Zeist

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018