t/m

Festival du Vélo

Vanaf 24 maart tot en met 3 juli worden alle Utrechtse ‘fiets’ gebeurtenissen uitgelicht. Met als knallende afsluiter een feestelijk weekend tijdens de Tourstart van donderdag 30 juni t/m zondag 3 juli. Een lang weekend dat doet terugdenken aan de zonnige Tourstart in Utrecht.

Alvast een tipje van de sluier: Op donderdag 30 juni komt er een speciale Tourfilmavond in het Louis Hartlooper Complex. Onder de vlag ‘Utrecht fietst’ worden verschillende fietsactiviteiten voor groot en klein georganiseerd. De wielerkennis wordt getest tijdens de NK Wielerquiz van HetisKoers! op zaterdagavond 2 juli. Tot slot wordt een dag later het weekend afgesloten met de Tour d’Utrecht georganiseerd door Stichting Ronde van de Maliebaan. Fietsers kunnen letterlijk de Tour herbeleven door de route van vorig jaar, gebaseerd op de tweede etappe Utrecht – Zeeland, te fietsen. Daarnaast krijgt Utrecht een blijvende herinnering aan de Tourstart: het Tijdritparcours wordt definitief gemarkeerd.

Wie

Iedereen is van harte welkom aan deel te nemen aan de verschillende activiteiten.

Waar

Utrecht

Wanneer

Donderdag 3 juni t/m zondag 3 juli

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

 

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018