t/m

FEELGOOD FESTIVAL

Samen met veel sportaanbieders, zorg, cultuur en welzijn uit onze wijk West organiseren we op 15 & 16 april een Feel Good Festival. Samen beleven we 2 dagen lang plezier, beweging, lekker eten, ontmoeting en vele mooie ervaringen. Op vrijdagavond is het feest in en om sportschool Bodysports en de daarnaast gelegen Cereolfabriek. Op zaterdagmiddag kun je op pad met het hele gezin. Je vindt de gezellige festivalsfeer dan ook op andere plekken, zoals zwembad Den Hommel en op het Marco van Bastensportpark.

Feel Good Moments: Vrijdag 15 april openen we het festival spectaculair met een show die je niet wilt missen. Een optreden van een danssport met acrobatische figuren, een lust voor het oog! Probeer het anders zelf eens, alles zit gewoon bij ons in west. Zoek hier nu voor sportaanbod in jouw wijk.

Op zaterdag 16 april kun je samen met familie of vrienden op pad door de wijk naar één van de locaties waarvan alles te beleven is voor jong en oud. Kom bijvoorbeeld genieten van een dynamisch optreden van Braziliaanse vechtkunstenaars. We sluiten het festival aan het einde van de middag af met een uniek dansoptreden. Iedereen is van harte welkom.

Samen is leuker: Op het Feel Good Festival kun je dingen uitproberen, ontdekken & beleven. Een potje koersbal tegen een buurtgenoot is soms verrassend leuk. Samen met je lief genieten van een Feel Good film. Of waan je op Wimbledon met champagne en aardbeien. Het belangrijkste? Genieten & plezier maken. Alles mag, niets moet.

Wat heb jij in je mars: (Her) ontdek je onvermoede talent op de vrijdagavond van het Feel Good Festival! Draai aan het Rad van Fortuin of doe een serieuze Fittest waarbij je gezondheid onder de loep genomen wordt. Of daag lekker ouderwets je vrienden uit bij de Kop van Jut! Op zaterdag kun je je vergapen aan andermans talent, maar kom vooral ook meedoen. Probeer een mooie capoeira move, test of je slim genoeg bent voor een potje bridge of blijk jij stiekem de nieuwe Wilhelm Tell bij boogschieten!

FeelGood University: Wat beweegt jou om de dingen te doen die je doet? En wat brengt jou in beweging? Vind het antwoord op deze vragen tijdens interessante gastcolleges over Feel Good onderwerpen. Mijmer erover onder het genot van Franse chansons die live ten gehore gebracht worden en onderwijl kijkend naar een potje jeu du boules. Als dat voor jou nog niet genoeg is bekijk de wereld dan eens van een heel andere kant, door een virtuele bril. Inspireer jezelf en laat je verleiden!

De lekkerste hapjes en drankjes: Natuurlijk kun je jezelf en je gezelschap trakteren op heerlijke koffie, lekkere snacks en drankjes. Er zijn diverse kleine en voornamelijke lokale ondernemers die hun talent inzetten om jou te laten smullen tijdens dit festival! Daag jezelf uit om eens iets nieuws te proeven, maar belangrijker, laat het je vooral smaken.

Wie

Het evenement is toegankelijk voor iedere inwoner uit Utrecht.

Wanneer

Op vrijdag 15 april vanaf 19:00 uur

Op zaterdag 16 april vanaf 13:00 uur tot het einde van de middag

Waar

Op vrijdag bij Bodysports en Cereolfabriek op de kanaalweg in hartje west.

Op zaterdag begint het bij de Cereolfabriek, en daarna op diverse sportlocaties zoals zwembad Den Hommel en het Marco van Bastensportpark.

Meer informatie

Kijk op de website voor meer informatie.