Familie Zwemdag in ’t Kikkerfort

In navolging van de succesvolle edities van de afgelopen jaren organiseert zwembad ’t Kikkerfort in samenwerking met Sportservice provincie Utrecht wederom een Familie Zwemdag.

Programma

Het zwembad is de gehele dag toegankelijk voor iedereen (dus ook regulier geopend). In tegenstelling tot eerdere edities kunnen deelnemers de gehele dag in het zwembad terecht (vrij zwemmen), máár wel dient men zich vooraf aan te melden. Ook zullen er op twee momenten (10.30 uur en 14.00 uur) lessen aerobics worden verzorgd én kan men op de foto. Elke zwemmer met een beperking mag tot drie mensen gratis meenemen. Aanmelden is verplicht en kan via www.aangepastsporten.nu. (button Zwemdag Breukelen)

Wie?

Kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking kunnen op die dag samen met hun familie en / of vrienden gratis genieten van een middag zwemmen.

Wanneer?

Zaterdag 17 september van 9.00 tot 16.00 uur.

Waar?

Schepersweg 14A in Breukelen.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018