Dutch Drytool Event

Het Dutch drytool event organiseert 25 november  een wedstrijd met informeel karakter, het niveau van de routes ligt tussen de D3 en D11. IEDEREEN, vanaf 16 jaar, die kan zekeren kan meedoen!

Deze drytool wedstrijd bestaat uit 11 drytool routes; 9 routes worden in half scherpe stijl (ijsbijlen en sportklimschoenen) geklommen en twee routes, op de drytoolwand, in volledig scherpe stijl (ijsbijlen en stijgijzers). De routes worden met toprope zekering en flash geklommen.

Tijdens de wedstrijd zullen er Petzl ijsbijlen en een aantal monopoint steigijzers beschikbaar zijn, heb je deze zelf; neem die dan mee. Deelnemers dienen zelf de volgende materialen zelf mee te nemen: helm, gordel, zekerapparaat, sportklimschoenen, stijgijzervaste schoenen, handschoenen en volledig bedekkende kleding. Je kunt ook deelnemen zonder stijgijzervaste schoenen en stijgijzers maar dan kun je twee routes niet klimmen.

Tijdschema
11.30 uur Kalymnos open & aanmeldbalie geopend
12.00 uur Sluiting aanmelding
12.15 uur Briefing deelnemers
12.30 uur Start
17.30 uur Einde
17.45 uur prijsuitreiking

Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt voor alle deelnemers €15,-.

Meer info
voor meer info mail naar R.Meijer@olympos.nl

Voor wie?

Deelnemers

Wanneer?

zaterdag 25 november

Waar?

sportcentrum Olympos, Uppsalalaan 3

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018