Down Under Obstacle Run

Zondag 6 mei 2018 gaan we voor de achtste keer los op het geweldige terrein van Down Under. Op een uitdagend parcours van 6 kilometer, staan minstents 30 unieke obstacles op je te wachten. Verder is er een geheel nieuw stuk parcours toegevoegd door de waterlinie route van Utrecht! Waan je terug in de tijd en trotseer de sloten en bunkers die destijds ons Utrecht verdedigde. Hierdoor heeft de Down Under Obstacle Run deze editie een nieuw uniek parcours van 9 km toe kunnen voegen.

Natuurlijk is er een extra uitdaging van 12 km voor de die hards die ook de waterlinieroute lopen. Naast de Down Under Obstacle Run is er voor de stoere kids van 8 tot 12 jaar (onder begeleiding) ook de vernieuwde Down Under Kids Run van 3 km.

Meer info
Meer informatie is te vinden op de website.

Voor wie?

Voor iedereen.

Wanneer?

Zondag 6 mei 2018.

Waar?

Ravensewetering 1, 3439 ZZ Nieuwegein

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018