Kwalificaties Domtorenloop tijdens de Nationale Sportweek

 

Ooit wel eens als een speer de trappen van de Dom willen belopen? Dan is dit je kans! De Utrechtse atletiekverenigingen organiseren tijdens de Nationale Sportweek de Domtorenloop. Beloop jij als snelste de 465 treden van de ruim 112 meter hoge Dom van Utrecht? Doe mee en ga de uitdaging aan! Misschien overtref jij wel de snelste tijd die stamt uit 1986: 2.28 minuten!

In het Stadskantoor vinden op 19 september de openbare kwalificaties voor de Domtorenloop plaats. 180 deelnemers mogen zichzelf bewijzen door zo snel mogelijk van verdieping -3 tot verdieping 20 te komen, met de trap! De 60 deelnemers die de snelste tijd neerzetten mogen mee doen aan de finale op 22 september! De inschrijving kost €7,50 en gaat geheel naar het Restauratiefonds Domtoren

Wie?

Iedereen die altijd al de trappen van de Dom op heeft willen rennen

Wanneer?

19 oktober 18.00 – 21.00 uur

Waar?

het Stadskantoor

Meer informatie:

klik hier voor meer informatie en klik hier om je nu direct in te schrijven.
Let op: scroll bij het inschrijven naar beneden en kies onderin voor het onderdeel ‘Kwalificatie Domtorenloop’

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018