t/m

DivaRun 2017

Zaterdagavond is de ladiesnight. Vanaf 19.00 uur staat deze volledig in het teken van de sportieve vrouw met stijl. Jonge dames vanaf 12 jaar tot … het maakt echt niet uit welke leeftijd. Als je maar sportief en vrouw bent en hardlopen leuk vindt.

Of je nu snel bent of wat minder snel, dat is niet het belangrijkste. Het plezier en de fun staan voorop. Met elkaar, vriendinnen, buurvrouwen, dochters, kleindochters, moeders of oma’s een sportieve prestatie neerzetten. Gewoon heel gezellig samen hardlopen. Kies de afstand die bij jou past, 3 kilometer of 5 kilometer.

Parcours

Voor de beginners en de jongere dames is er een leuk 3 km parcours uitgezet door het Maximapark. Wil je toch meer uitdaging dan is er een aantrekkelijk 5 km parcours, dat deels door het Maximapark gaat maar ook de prachtige Alendorperweg aandoet en via ’t Lint naar de finish.

Wie?

Jonge dames vanaf 12 jaar.

Waar?

Maximapark

Wanneer?

20 en 21 mei

Voor meer informatie kijk hier.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018