Finale Utrechtse Diabetes Challenge

Tijdens de Nationale Sportweek is er ook aandacht voor de Nationale Diabetes Challenge. Deze challenge is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation. Met de Nationale Diabetes Challenge wil BvdGF een structurele bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met diabetes in Nederland.

Op 24 september, tijdens de Nationale Sportweek, vindt de Nationale Diabetes Challenge plaats in Leidsche Rijn. De tocht start om 10.00 uur bij NS station Vleuten en er zijn drie verschillende afstanden: 5, 8 en 10 km. Het einde is om 13.00 uur in en rond de Weide Wereld. Er zal een feestelijke intocht zijn met bloemen, muziek, een diploma en verschillende gezondheidsactiviteiten.

Wie?

Het project richt zich in eerste instantie op diabetespatiënten, maar ook mensen zonder diabetes zijn van harte welkom

Waar?

NS station Vleuten

Wanneer?

zaterdag 24 september, 10:00 – 13:00 uur

Meer informatie:

Klik hier om de informatieflyer te bekijken.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018