Desto Speldag 2019

Op 22 juni wordt sportpark De Vryheit omgetoverd tot een waar sport en spel paradijs voor ruim 400 verstandelijke gehandicapten uit de regio Utrecht.

Na de officiële openingsklanken van het volkslied en het hijsen van de vlag verspreiden alle groepen zich op en om het veld. De deelnemers kunnen zich storten op het spelcircuit dat door de Lions Club Vleuten- De Meern wordt verzorgd. Maar daarnaast is er veel meer te doen, boks- en of judolessen krijgen van sportschool Van Asdonck, knuffelen met de dieren, een ritje met de tractor, maar ook met de brandweer van Vleuten – De Meern water spuiten! Het kan allemaal.

OVU/Qbuzz haalt de deelnemers op in de hele provincie Utrecht, onder begeleiding van de Lions Club Utrecht Host. Vanaf het moment dat de deelnemers uit de bussen komen is het één groot feest. Met de muziek van de Roodneuzen worden alle  gasten, vrijwilligers, groepsleiders en deelnemers welkom geheten! Met sport en spel, een uitgebreide lunch, lekkere hapjes (poffertjes, ijsjes, etc.) en het muzikale optreden met elk jaar weer een andere Nederlandstalige zanger of zangeres, is de DESTO Speldag een dag om niet snel te vergeten.

Meer informatie
Klik hier voor meer informatie over de DESTO Speldag.

Klik hier om je in te schrijven.

 

Voor wie?

verstandelijke gehandicapten uit de regio Utrecht.

Wanneer?

22 juni 9.30 - 16.00 uur

Waar?

Sportpark De Vryheit

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018