DeLoopVanLeidscheRijn

DeLoopVanLeidscheRijn 15 km is het hoofdnummer van het Loopfestival LeidscheRijn voor AtletiekUnie (top)wedstrijdlopers en recreanten. Het parcours van 15 km gaat vanaf de start in het Maximapark, door het dorp Vleuten, om de Haarrijnse Plas, over ‘t Lint naar De Woerd, via de Groenedijk en de Zandweg in De Meern, lopend langs de Oude Rijn, weer via De Woerd terug richting ‘t Lint voor de laatste kilometers richting finish in het Maximapark.

De 10 km afstand is nieuw bij DeLoopVanLeidscheRijn. Ook hiervoor is een mooi snel parcours uitgezet. Het gaat vanaf de start in het Maximapark, door het dorp Vleuten, om de Haarrijnse Plas waarna ’t Lint wordt gevolgd richting de finish bij het evenementen terrein in het Maximapark.

Wie?

Geïnteresseerden

Waar?

Maximapark

Wanneer?

Zondag 21 mei 13:00 uur.

Voor meer informatie bekijk dan hier de website.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018