DeLoopVanLeidscheRijn en Lint-Wurmpie Run

De inschrijving van de twee succesvolle evenementen, DeLoopVanLeidscheRijn en de Lint-Wurmpie Run, gaat weer van start. Op 3 juni 2018 zal dit familie-evenement wederom in het Máximapark plaatsvinden. Peuters, basisschoolkinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking, beginners, gevorderden lopers… Door de verschillende looponderdelen is er weer voor ieder wat wils.

De start/finishlocatie van DeLoopVanLeidscheRijn en de Lint-Wurmpie Run is bij het evenementen-terrein in het Máximapark (Leidsche Rijn). Het dagprogramma zal bestaan uit diverse looponderdelen met live muziek als afsluiting. De 15 km DeLoopVanLeidscheRijn zal voor de 6e keer georganiseerd worden. Voor de Lint-Wurmpie Run is dit alweer de 7e editie. Naast het hoofdonderdeel, de 15 km DeLoopVanLeidscheRijn, is er nu ook voor de 5 km of 10 km te gaan. Voor de jeugd is er de 500m KOKO Kinderopvang ‘Wurmpie’ Run, de 1km Cool Bear Lint-Wurmpie Run en de 2 km Lint-Wurmpie Run. Een primeur-afstand is de 3km Lint-Wurm Run XL, voor kinderen van 11 t/m 14 jaar, waarbij prijzen te winnen zijn. Ook is er wederom de 1 of 2 km Abrona Loop, voor mensen met een verstandelijke beperking.

De website gaat 10 januari 2018 live. Tevens zal ook de inschrijving van start gaan van alle afstanden van DeLoopVanLeidscheRijn en de Lint-Wurmpie Run. Er is voordelig in te schrijven t/m 15 april 2018, via www.deloopvanleidscherijn.nl. Daar is ook alle informatie over de diverse onderdelen te vinden.

Voor wie?

Deelnemers

Wanneer?

Zondag 3 juni.

Waar?

Het Máximapark

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018