t/m

Dela Eredivisie Beachvolleybal Tour

Dit jaar komt DELA Eredivisie Beachvolleybal Tour 2018 langs Utrecht. De Eredivisie bestaat uit 10 toernooien op prachtige locaties in centra van steden en op andere beachvolleybalevents verspreid door Nederland. In de speellocaties die niet op het strand zijn ligt het centre court op een aansprekende locatie in het centrum van de stad waar we dat weekend zijn. De bijvelden liggen bij de lokale vereniging die er hier een groot feest van maakt! Geniet op prachtige locaties verspreid door Nederland van top beachvolleybal.

Het evenement in Utrecht vindt plaats op 2 & 3 juni 2018. Het Centre Court ligt op het Lucasbolwerk, de bijvelden liggen op Irene Beach. De absolute Nederlandse beachvolleybal top komt hier in actie. En jij kunt daarbij zijn! Als bezoeker om jouw favoriet aan te moedigen of als vrijwilliger.

Voorafgaand aan de DELA Eredivisie Beach wordt vanaf dinsdag 29 mei 2018 het centre court voor de Stadsschouwburg 4 dagen gebruikt om verschillende doelgroepen te laten beachvolleyballen. Scholieren, studenten, bedrijven en verenigingen. We gaan elk uurtje benutten en er zijn nog slechts enkele blokken vrij. Voor meer informatie kun je mailen met gijs@sportworx.nl

Meer informatie
Bekijk voor meer informatie de website.

Voor wie?

Voor iedereen die midden in de stad een Beachvolleybaltoernooi wilt zien.

Wanneer?

Zaterdag 2 en zondag 3 juni.

Waar?

Centre Court: Lucasbolwerk, Lucasbolwerk 3512 EG, Utrecht.
Overige velden: Irene Beach, Tweelingen 142, 3721 WS, Bilthoven.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018