Decathlon Dikke Banden Race

Zondag 1 juli 2018 om 11:30 uur kunnen alle kinderen van  7 tot en met 12 jaar meedoen met de Dikke banden race in het Wilhelminapark in Utrecht. Een super leuke wedstrijd op je eigen fiets! Er zijn drie categorieën op basis van geboortejaar. De jongens en meisjes die een wedstrijdlicentie of basislidmaatschap hebben bij de KNWU mogen niet meedoen.

Informatie Dikke banden race

Zondag 1 juli om 11:30 uur Wilhelminapark, Utrecht

De Dikke banden race is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Het parkoers wordt afgezet en een helm dragen is verplicht. Mocht je die niet hebben, dan zijn deze te leen bij de organisatie.

Eigen fiets

Kinderen kunnen deelnemen aan de Decathlon Dikke banden race op hun normale (stads)fiets, mountainbike of crossfiets. Racefietsen zijn niet toegestaan. De banden moeten namelijk breder dan 28 milimeter zijn.

Categorieën 

Er zijn drie categorieën op basis van geboortejaar. De jongens en meisjes die een wedstrijdlicentie of basislidmaatschap hebben bij de KNWU mogen niet meedoen.

  • Categorie 1: meisjes en jongens geboren in 2010-2011
  • Categorie 2: meisjes en jongens geboren in 2008-2009
  • Categorie 3: meisjes en jongens geboren in 2006-2007

Deelnemers aan de Decathlon Dikke banden race stemmen in met het gebruik van foto’s en videomateriaal, die tijdens hun deelname zijn gemaakt en nadien als promotiemateriaal gebruikt kunnen worden.

Wil jij je aanmelden? Klik dan hier!

 

Voor wie?

Iedereen

Wanneer?

Zondag 1 juli

Waar?

Wilhelminapark