De Utrechtse Etapas

Ontdek Utrecht op de fiets!

Dit jaar viert Utrecht dat het 900 jaar stadsrechten heeft. Er worden het gehele jaar leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd. De Utrechtse Etapas is er daar één van en is een nieuw jaarlijks fietsevenement voor recreatieve fietsers vanuit de wijk Overvecht.

Op zaterdag 24 september kan jij meedoen aan één van de georganiseerde fietsroutes door Utrecht en omgeving. Bezoek verrassende locaties in en om Utrecht en geniet onderweg van hapjes en drankjes. Kies voor een route van 35 of 60 km.

Beide routes zullen onderweg stoppen bij verschillende stempelposten. Bij iedere stempelpost is iets te beleven. Zo zijn er een aantal stempelposten te vinden bij bezienswaardigheden. Het merendeel van de stempelposten zal echter dienen als tapas stop, waar je getrakteerd wordt een lekker hapje en/of drankje. Zo ontdek je niet alleen Utrecht op de fiets, maar wordt er ook aan de lekkere trek gedacht!

Ga voor meer info en inschrijven naar: utrechtse-etapas.nl

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018