De Sfeer van Weleer documentaire

Culturele Zondagen gaat de wijken in met als eerste bestemming Utrecht Noord. Laat je op zondag 22 april verrassen in Zuilen, Ondiep en Overvecht.

Aan deze zondag zit ook een sportief tintje met de vertoning van de documentaire De Sfeer van Weleer over IJsclub Siberia uit Overvecht. Een nostalgische docu over de zoektocht van twee schaatsliefhebbers naar de verhalen van de oude Utrechtse ijsbanen. Verhalen die de sfeer van het zwieren, hardrijden en de koek en zopie weer helemaal terug brengen. Het schaatsen brengt mensen samen. Ijsclub Siberia organiseert regelmatig activiteiten en hoopt hiermee mensen in beweging krijgen.

De film is op zondag 22 april te zien op de Gagelstede, een schitterende groene locatie van Utrecht Natuurlijk, midden in Overvecht.

De film start om:

  • 12:30 – 13:05
  • 14:00 – 14:35
  • 15:30 – 16:05

Meer info
Meer informatie vindt u hier.

Fietstip!
Pak je stalen ros uit de schuur en volg de fietsroute Noorwaarts die je langs alle hotspots van deze Culturele Zondag brengt.

Klik hier om de fietsroute Noordwaarst in PDF formaat te downloaden.

Voor wie?

Voor iedereen.

Wanneer?

Zondag 22 april 2018.

Waar?

Gagelstede, Gangesdreef 7a

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018