Dansvoorstelling “Onderweg”

Op zondag 2 juli staat Nederlands grootste en gezelligste studentendansvereniging STUdance op de planken van de Stadsschouwburg Utrecht met de eindvoorstelling 2017: Onderweg!

Het geluid van rollende koffers, ‘mind your step’, een laatste kus… De voorstelling zal gaan over reizen. Wil je ontsnappen aan de dagelijkse sleur, ga je geroutineerd voor de zoveelste keer op zakenreis of bezoek je naaste familie die ver weg woont? Hoe neem je afscheid? Wat zijn de hoogte en dieptepunten tijdens je reis? En hoe kom je terug, wat heb je geleerd en heeft het je opgeleverd waar je op hoopte?

Door de bijna 300 gedreven dansers word je meegenomen in verschillende reisverhalen door een tal van choreografieën variërend van Jazz, Modern en Klassiek tot Hiphop en Streetdance. Reizigers vertrekken soms naar eenzelfde bestemming, kruisen elkaars wegen wellicht, maar met welk motief en gevoel is voor iedereen anders. Één ding hebben ze gemeen: iedereen is op zijn eigen manier onderweg.

Tijden:
Middagvoorstelling: 16:15 uur
Avondvoorstelling: 20:15 uur

Tickets:
Tickets kosten €10,- (excl. €0,80 administratiekosten) en zijn online verkrijgbaar via http://www.studance.nl/onderweg/.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018