Daikin NK Inlineskaten Marathon

Op zaterdagavond 21 augustus 2021 organiseert Schaatsvereniging Utrecht (SVU) samen met de KNSB het Daikin NK Inlineskaten Marathon voor senioren mannen. Deze wedstrijd kon vanwege slecht weer niet worden uitgereden tijdens het Nederlands Kampioenschap in Rotterdam op 7 augustus.

De wedstrijd wordt nu speciaal voor de heren georganiseerd op de Nedereindse Berg in Utrecht, waar om 18:30 uur het startschot zal klinken.

Op het parcours kunnen de rijders hun hart ophalen. De baan heeft een lengte van 2200 meter met daarin een venijnige heuvel die dus meerdere malen bedongen moet worden om aan de marathonafstand te komen.

Vooralsnog is publiek welkom bij deze wedstrijd op vertoon van een QR-code van een geldig vaccinatiebewijs, een negatieve testbewijs via Testen voor Toegang of recent herstelbewijs.. Houd wel de media en schaatsen.nl in de gaten voor de laatste berichten omtrent COVID-19 maatregelen.

Sinds vorig jaar hebben veel mensen de skates onder gebonden en is de populariteit van de sport enorm gegroeid. Deze wedstrijd is een mooie gelegenheid de kunst van toppers van dichtbij af te kijken.

Meer info via knsb.nl en schaatsen.nl

 

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018