Color Run

The Color Run™ bestaat 5 jaar en dat vieren zij met een tropische verjaardagseditie op 11 September op het strand aan de Haarrijnseplas in Utrecht. Een tropische setting voor een feestelijke editie met nog meer kleur en nog veel meer FUN! Het festivalterrein gaat om 11.00 uur open en om 11.30 uur zullen de eerste Runners van start gaan en om 15.00 uur de laatste. Het kleurrijkste feest van de wereld is om 20.00 uur afgelopen.

Het feestje begint al bij aankomst, speciaal voor onze verjaardag is er dit jaar een INFLATABLE PLAYGROUND vol springkussens. Op de route ren je door een nieuwe Tropicolor zone én dans je door de Sky Radio cheering zone, dat belooft wat! Huppel, ren, dans of spring en stop bij een kleurrijke selfie spot langs de route voor jouw te gekke foto!

Ook bij de start en finish zal non-stop Sky Radio voor feestelijke muziek zorgen! Zodra je gefinisht bent gaat het dak er samen met de leukste Dj’s af op Rainbow Beach! Waan je op een tropisch eiland en zet je schrap voor de gezamenlijke kleurengooi! Een dag vol verrassingen en traktaties. The Color Run™ is jarig en dat vieren zij, ben jij erbij?

Wie

Iedereen is welkom

Waar

Haarrijnseplas, Utrecht

Wanneer

11 september 2016

Meer informatie

Klik hier om je aan te melden