Classico Giro Utrecht – uitgesteld

In verband met het Coronavirus en de opgelegde maatregelen is de Classico Giro Utrecht die gepland staat op 17 mei 2020 te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum later in dit jaar. Vragen? Stuur een e-mail naar info@classicogiroutrecht.nl

*********************************************

De Classico Giro Utrecht vindt plaats op 17 mei 2020. Inschrijven kan hier. De tiende editie van deze toertocht in Italiaanse sferen gaat wederom van start op het Utrecht Science Park.

Je kan je dit jaar inschrijven voor een 75, 110 of 150 kilometer-lange tocht over de Utrechtse heuvelrug. Ook zal er weer een pelotonstocht van 110 km worden verreden onder deskundige leiding van onze wegkapiteins.

Meer info is te vinden op de website.

Voor wie?

Deelnemers

Wanneer?

17 mei 2020

Waar?

Start op Utrecht Science Park

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018