Classico Giro Utrecht 2020

De tiende editie van de Classico Giro Utrecht die gepland stond op 17 mei, is verplaatst naar zondag 4 oktober 2020. Dit besluit is genomen i.v.m. de ontwikkelingen rondom het Coronavirus (COVID-19). De startbewijzen van de reeds ingeschreven deelnemers blijven geldig voor de nieuwe datum.

De tiende editie van deze toertocht in Italiaanse sferen gaat wederom van start op het Utrecht Science Park. Je kan je dit jaar inschrijven voor een 75, 110 of 150 kilometer-lange tocht over de Utrechtse heuvelrug. Helaas zal de pelotonstocht niet doorgaan in oktober. De deelnemers die zich hier al voor hadden ingeschreven worden automatisch omgezet naar de vrije toertocht 150 km.

Inschrijven kan hier of ga voor alle info naar de website.

Voor wie?

Deelnemers

Wanneer?

4 oktober 2020

Waar?

Start op Utrecht Science Park

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018