Classico Giro 2021

“De legacy van de Giro d’Italia van 2010 in onze stad Utrecht”.

De Classico Giro Utrecht is een georganiseerde toertocht die van start gaat vanaf het Utrecht Science Park. Waan je op deze dag als het ware als een prof en fiets mee in het speciaal ontworpen wielertenue. De routes gaan richting de Utrechtse Heuvelrug en gaan onder andere over de Vlasakkers. Dit militair oefenterrein is normaal gesproken niet toegankelijk voor publiek. Voor bedrijventeams heeft de Classico Giro Utrecht een speciaal programma samengesteld. Dit arrangement is inclusief VIP-ontvangst, een bedrijvenborrel, pastaparty en nog veel meer.

Meer informatie

classicogiroutrecht.nl

Voor wie?

Wielrenners

Wanneer?

De eerste groep deelnemers start om 07.30 uur en de laatste groep om 09.30 uur. Zie de website voor de exacte startvakken.

Waar?

De Start/finish is op het Utrecht Science Park.
Heidelberglaan 3, 3584 CS Utrecht

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018