t/m

Capoeira festival

Jaarlijks organiseert Casca Dura Capoeira Company een groot Capoeira evenement voor alle leerlingen en geïnteresseerden. Dit jaar zal dat plaatsvinden op 7 t/m 9 april in Utrecht. Tijdens dit evenement kunnen leerlingen drie dagen lang workshops volgen, gegeven door bijzondere gastdocenten uit het buitenland.

Ook zijn er op zaterdag en zondag gratis clinics voor peuters, ouders, 50+ers, en andere belangstellenden (alle leeftijden). Inschrijving en betaling geeft recht op deelname aan alle workshops, incl. t-shirt en evt. koord.

Het weekend zal worden afgesloten met een ‘Batizado’. Dit is een ceremonie waarbij leerlingen hun eerste of volgende graduatie ontvangen, en er een spectaculaire culturele show vertoond zal worden.

 

Wie?

Alle leeftijden

Waar?

Sporthal Hooggraven

Wanneer?

7 t/m 9 april

Voor meer informatie.

Kijk hier.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018