t/m

Capoeira Evenement

Casca Dura Capoeira Academy organiseert op 25 en 26 juni een groot capoeira evenement. Capoeira is een veelzijdige vechtkunst uit Brazilië, een mix van gevecht, acrobatiek en muziek.

Tijdens dit weekend kunnen leerlingen van alle leeftijden en niveaus diverse workshops volgen, gegeven door bijzondere gastdocenten uit binnen- en buitenland. Ook belangstellenden kunnen capoeira dit weekend uitproberen.
Op zaterdagmiddag zijn er wedstrijden, open voor publiek. Op zondagmiddag wordt het evenement afgesloten met een ‘Batizado’. Dit is een ceremonie waarbij leerlingen hun eerste of volgende graduatie ontvangen, en er een spectaculaire show te zien zal zijn. Ook hierbij is publiek aanwezig.

Locatie: Sportpark Koningsweg 139, Utrecht

Meer informatie: www.cascadura.nl

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018